The Ancora Health Modules

Mensen streven naar een actieve rol als zorgvrager; ze willen ‘co-creator’ zijn van hun eigen gezondheid. Gefaciliteerd door innovatieve technologieën en de datarevolutie die dat met zich meebrengt, wordt gezondheid meer en meer gezien als een reis en niet als een bestemming.

In een wereld waarin zo’n zienswijze steeds meer de mindset wordt, is het een uitdaging om mensen uit te rusten met de benodigde kennis, vaardigheden en het vertrouwen om door die gezondheidsreis te navigeren en ze daarbij voortdurend aan te moedigen om slimme, geïnformeerde keuzes te maken.

Ancora Health gaat wetenschappelijke onderbouwde, gepersonaliseerde gezondheidsprofielen maken – gebaseerd op een set met gezondheidsdata – om mensen een ‘inside’ beeld te geven van lichaam & geest en om ze te inspireren eigen regie te pakken op en een hoger niveau te bereiken van gezondheid, welbevinden en presteren.

————–

Published in the International Journal of Environmental Research and Public Health (MDPI), the second in a series of publications reporting the first results of ’s digitally-enabled, preventive lifestyle program focused on cardiometabolic health!
https://lnkd.in/eRdvXg_N

Ten months after participating in the intervention, 70% and 72.5% of participants showed an improvement in systolic and diastolic blood pressure (BP) at remeasurement, respectively. In particular, participants with elevated SBP and DBP at baseline showed a mean decrease of 7.2 mmHg and 5.4 mmHg. These improvements in BP are superior to those seen in other recent studies.

This is the second in a series of peer-reviewed publications in different aspects of cardio-metabolic preventive health, which will be completed with a study on a sub-population meeting the criteria for combined lifestyle intervention (#gli).

Ancora Health gaat wetenschappelijke onderbouwde, gepersonaliseerde gezondheidsprofielen maken

Betrokken partners: