Partnerevenement - PCH Ecosysteem

Health Hub Roden 7 april 2022 | 15:00-17:30 uur

Het programma vindt plaats van 15:00-17:30 uur in de Health Hub in Roden (inloop vanaf 14:30). Meer informatie over de details van het programma volgt binnenkort. Graag nodigen wij je uit om deel te nemen. Aanmelden kan tot 4 april via onderstaand formulier. In de Health Hub is ruimte voor een beperkt aantal bezoekers. Wees er daarom snel bij! Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding

Aanmelden

Nieuwe projecten en een GO voor het ecosysteem

De afgelopen tijd zijn verschillende partners met nieuwe innovatieprojecten begonnen binnen het PCH Ecosysteem. Eind 2021 hebben wij van het Samenwerkingsverband Noord Nederland een GO gekregen voor het continueren van het PCH Ecosysteem tot 1 april 2023. Mooie ontwikkelingen waar we erg blij mee zijn!

Vervolg PCH ecosysteem

Op donderdag 7 april gaan we de nieuwe partners en projecten uiteraard bij jullie introduceren. Intussen zijn wij ook aan het nadenken over hoe we na 1 april 2023 ervoor zorgen dat het PCH Ecosysteem verder kan/gaat: hoe komen we van PCH Ecosysteem 1.0 naar PCH Ecosysteem 2.0? Daarover willen wij op 7 april heel graag met jullie van gedachten wisselen.
Dit doen we onder begeleiding van Prof. Dr. Thijs Homan. Thijs is hoogleraar Implementation and Change Management aan de Open Universiteit en tevens zelfstandig organisatieadviseur. Na zijn keynote gaat Thijs de dialoog met ons allen opzoeken. We ronden het partnerevenement af met een borrel in de Health Hub.

Over PCH-Ecosysteem

PCH is een open innovatiesysteem waarin het de bedoeling is om met MKB-ondernemingen en start-ups innovatieve projecten te initiëren en uit te voeren.

Ik heb een idee

Ideeën over preventie en gezondheid delen om samen (verder) te ontwikkelen

Ondersteuning valorisatie

Realiseren van impact met onderzoeksdata- en resultaten: relevante wet- en regelgeving, afstemming met belanghebbenden

Business support voor ondernemers

Business kansen voor bedrijven alsmede een opmaat naar eigen add-on’s, diensten, apps e.d.

Uitgangspunten

Bekijk hier de uitgangspunten van het PCH Ecosysteem

Een aanvraag indienen

Klik hier voor het aanvragen van subsidie voor een project gericht op Onderzoek en Ontwikkeling van een PCH-toepassing