PCH Ecosysteem – online partnerevenement

donderdag 8 april 2021

Op donderdag 8 april 2021 heeft het online partnerevenement vanuit het PCH Ecosysteem plaatsgevonden. Hierbij waren ca. 50 mensen bij aanwezig. Hieronder kunt u de verschillende presentaties downloaden.

Wij zijn momenteel met verschillende partijen in gesprek om projectaanvragen te realiseren. Dit gaat erg voorspoedig, maar tegelijkertijd realiseren wij ons dat het ook goed zou zijn als de bestaande projecten hun (tussentijdse) resultaten kunnen delen. Dat wij van elkaar weten wie waar mee bezig is. Een ecosysteem zou immers geen ecosysteem zijn als wij elkaar niet op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom Personalised & Connected Health. Speciaal voor de projectpartners en een aantal beoogde nieuwe projectpartners organiseerden wij dit evenement. De nadruk ligt op interactie en beantwoording van inhoudelijke vragen.

Jetse Goris leidde ons op inspirerende wijze door de verschillende projecten en zorgde dat er geen vragen onbeantwoord bleven.

Het volgende (online) partnerevenement vanuit PCH Ecosysteem zal plaatsvinden op donderdag 27 oktober 2021 tussen 15:00 – 16:30u.

Hieronder kunt u de stream van het event bekijken