Het PCH Ecosyteem doet mee aan de Slimme Zorg Estafette!

15 februari 2022

Meer gezonde jaren door laagdrempelige toegang tot eigen gezondheidsdata

Op 15 februari van 15:00-15:45 zal Anja van der Heide (online) aan de hand van innovatieprojecten laten zien hoe binnen het Personalised & Connected Health (PCH) Ecosysteem samen met inwoners/patiënten, bedrijven, onderzoekers en zorgprofessionals wordt gewerkt aan de ontwikkeling van innovatieve toepassingen die bijdragen aan meer gezonde jaren in eigen leefomgeving. Met deze nieuwe, digitale PCH toepassingen krijgen mensen in Noord-Nederland meer regie over eigen gezondheidsdata.

Om alvast enkele voorbeelden te noemen: de koppeling van Lifelines met een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO), de onderzoekskoppeling van het Universitair Medisch Centrum Groningen met PGO’s, het Farmacogenetisch Paspoort en een applicatie gericht op leefstijl van kinderen. Tijdens dit event geven we inzicht in de meerwaarde die het PCH Ecosysteem oplevert voor de verschillende betrokken partijen. Tevens willen we graag met de deelnemers in gesprek.

Meld je aan!

We zijn erg benieuwd naar jullie ideeën en inzichten over hoe we de komende jaren met het PCH Ecosysteem nog meer toegevoegde waarde kunnen creëren in het Noord-Nederlandse gezondheidslandschap. We bespreken daarbij ook de mogelijkheden voor geïnteresseerde partijen om zich aan te sluiten bij het PCH Ecosysteem.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor het event: https://www.slimmezorgestafette2022.nl/programmaonderdelen/sessie/3a9fd58a/